Tip na levné a elegantní dámské chytré hodinky: Smartomat Sparkband

Snad každá žena miluje doplňky, kterými může ozvláštnit svůj běžný outfit. Díky dámským chytrým hodinkám z kolekce Sparkband však může získat nejen elegantní a vkusný doplněk, ale také parťáka disponujícího celou řadou chytrých funkcí a v podstatě i osobního kouče..

armodd-damske-hodinky

Rafinovaný styl, který nabízí 4 provedení a 5 ciferníků

Dámské chytré hodinky Smartomat Sparkband jsou dostupné hned ve čtyřech barevných provedeních – zlaté, stříbrné, modré a fialové. Ať už tedy preferujete elegantní klasiku nebo více trendy barvy, určitě si vyberete.

Také si můžete zvolit z 5 různých zobrazení ciferníku. Vyrobeny jsou z kvalitní oceli a skla a disponují řemínkem s magnetickým zapínáním, díky kterému hodinky dokonale padnou na vaše zápěstí.

Technické faktory hodinek

Myslíme nejen na estetickou, ale také funkční stránku, kdy se naše chytré hodinky díky certifikaci IP67 nezaleknou prachu ani vody. Navíc mají i skvělou výdrž, kdy při běžném používání vydrží na jedno nabití až 5 dní, v pohotovostním režimu až 10 dní.

en (18)

Dokonalé skloubení elegantního designu a chytrých funkcí

Chytré hodinky Smartomat Sparkband pro ženy jsou nejen nesmírně elegantní, ale také disponují mnoha chytrými funkcemi, které jejich eleganci a šarm dostávají ještě o úroveň výš.

en (17)

Po spojení s mobilním telefonem dokážou upozornit na příchozí hovory, SMS zprávy a další notifikace, přičemž přímo na displeji vidíte, kdo vám volá, a případně si rovnou můžete zobrazit příchozí zprávy, aniž by bylo třeba lovit telefon z kabelky.

Uživatelky si přitom prostřednictvím mobilní aplikace mohou samy nastavit, jaké notifikace chtějí dostávat. Za zmínku stojí také možnost nastavení příjemného probuzení pomocí vibrací. Menu chytrých hodinek i mobilní aplikace jsou plně v češtině.

Osobní kouč, díky kterému budete mít svůj životní styl pod kontrolou

Chcete se dostat do formy, případně se jen udržet v kondici? Díky dámským chytrým hodinkám Smartomat Sparkband budete mít vždy po ruce denní statistiky vaší aktivity – včetně ušlých kroků, kilometrů či spálených kalorií – a tudíž budete vždy vědět, na čem jste, a nebudete mít tendence se různě vymlouvat.

 Smartomat- detail článku (2)

Hodinky dále disponují pokročilým senzorem měřícím aktuální tepovou frekvenci, která vám pomůže „vytřískat“ z tréninku maximum. Díky sportovnímu režimu navíc umožňují měřit různé sportovní aktivity, ať už je to chůze, běh, turistika, cyklistika, badminton, basketbal, fotbal nebo třeba stolní tenis.

Užitečné je také měření krevního tlaku a spánku, a co dámy ocení pravděpodobně nejvíc, je možnost monitorování menstruačního cyklu, díky čemuž mohou dát sbohem nepříjemným „překvapením“.

Z jakých dalších hodinek si můžete vybírat? Zkuste prémiovou kolekci Armodd!

Levnou a taktéž elegantní alternativou ke kolekci Sparkband jsou dámské chytré hodinky z prémiové kolekce Armodd, které jsou kompletně v češtině. Ty potěší především vyznavačky klasiky, neboť jsou k dispozici primárně ve zlatém (resp. rosegold) a stříbrném provedení. Lze k nim však dokoupit také stylový vyměnitelný kožený řemínek v černé a bílé barvě.

01_09

Chytré hodinky z řady Armodd nabízejí vylepšenou výdrž baterie, kdy v pohotovostním režimu vydrží až 15 dní, funkci přehrávače hudby, a ještě vyšší stupeň krytí, resp. odolnosti vůči vodě a prachu. Navíc umožňují i orientační měření saturace kyslíku v krvi.