Řemínky k chytrým hodinkám: Jak vybrat?

Chytré hodinky mimo jiné plní funkci módního doplňku, a proto naše hodinky disponují vyměnitelnými řemínky, které uživatele jen tak neomrzí

Chytré hodinky mimo jiné plní funkci módního doplňku, a proto naše hodinky disponují vyměnitelnými řemínky, které uživatele jen tak neomrzí.

Jsou dostupné v mnoha barevných provedeních a materiálech – ať už se jedná o kovové, silikonové či kožené řemínky. Navíc jsou cenově velmi příznivé, a nemůže se vám tak stát, že koupě řemínku vás vyjde téměř nastejno jako pořízení kompletně nového zařízení. Ale jak si vybrat ten pravý?

Jaké řemínky vybrat pro ženy?

2

Při výběru řemínku dámských hodinek je samozřejmě třeba brát v potaz její stylŽeny preferující spíše klasický a více trendy „look“, sáhnou spíše po elegantních kožených, případně kovových řemíncích. Sportovně založené ženy, které hodinky využívají především ke cvičení, zajisté ocení silikonový řemínek. Nejlepší na tom však je výběr barev, z nichž si zástupkyně něžného pohlaví mohou vybrat!

armodd-damske-hodinky

Jaké barevné provedení?

Kovové řemínky nabízíme v klasicky stříbrné, ale i v černé, zlaté a rose gold barvě, díky čemuž budou vyhovovat studenějším i teplejším typům, silikonové a kožené řemínky pak vedle tradiční a univerzální černé či bílé barvy také v těch typicky ženských odstínech, jako jsou červená, růžová či fialová. Každá žena si tak přijde na své.

Jaké řemínky vybrat pro muže?

Stejně jako u žen, i v případě mužů je třeba v prvé řadě identifikovat preferovaný styl, který je jistým vodítkem pro výběr materiálu řemínku. Pán elegán či sportovec? Pro sportovně orientované jedince se hodí především silikonové řemínky, pro vyznavače klasického či poněkud ležérního stylu pak řemínky kovové nebo kožené. I zde si přitom lze vybrat z různých barevných provedení.

armodd-panske-hodinky

Jaké barevné provedení?

Co se kovových řemínků týče, pánové zajisté ocení nejen tradiční stříbrnou, ale také moderní černou variantu. U kožených a silikonových řemínků se pak nabízí třeba typicky pánské a více neutrální barvy typu černá, modrá a šedá, ale setkat se lze například i s výraznější červenou barvou.

Jaké řemínky vybrat pro děti?

Děti, především ty menší, si příliš nepotrpí na zabudovaných funkcích hodinek, o to více si však všímají jejich designu, který by měl být co nejvíce hravý.

Není nic jednoduššího než zvolit zářivě růžovou pro malé princezny či výraznou modrou pro chlapce. Myslete přitom na to, že děti si vystačí s řemínkem pro menší obvod zápěstí.