Dámské chytré hodinky v češtině: 3 tipy, na zajímavé modely

Detailní představení česky lokalizovaných chytrých modelů dámských chytrých hodinek a jejich porovnání. 

Potrpíte si na módní design a elegantní vzhled, ale současně požadujete i praktičnost? Přesně to můžete očekávat od našich dámských chytrých hodinek ARMODD. A velkým benefitem je čeština.

Kromě toho, že plní funkci módního doplňku, je lze využít i jako fitness či výživového poradce a po připojení k mobilnímu telefonu upozorní na příchozí hovor, SMS, případně zprávu ze sociálních sítí. Je to sice malý, ale vysoce „inteligentní“ pomocník, kterého prostě musíte mít!

armodd-damske-hodinky

Obsah článku:

Proč obecně chtít chytré hodinky v češtině?

Mateřský jazyk je prostě mateřský jazyk

Ne, že by angličtina v chytrých hodinkách byla na úrovni pojmů kvantové mechaniky, ale je jistě o mnoho pohodlnější, když s vámi na první dobrou hodinky komunikují v českém, našem, jazyce. Smartphone má také málokterý Čech nastavený do jiného jazyka.

Ušetří to čas

Všemu rozumíte a není žádných nejasností. Obzvláště, když na hodinkách něco nastavujete a uvádíte do provozu, tak pro např. jedince, kteří si prostě tak s anglickým jazykem zatím netykají to může být trochu operace, která zbytečné krade čas.

Perfektní dárek pro dceru, která si přeje chytré hodinky

Přesně tak nám to pověděl jeden zákazník. Děti se pak rádi chlubí mezi svými vrstevníky s takovými dárky, a i takový detail, že jsou chytré hodinky v češtině jistě udělá své. Tak jim to dopřejme.

ARMODD Candywatch Premium

Candywatch%20kol%C3%A1%C5%BE

 

Dámské chytré hodinky ARMODD Candywatch Premium jsou novinkou, jež byla na trh uvedena teprve v listopadu roku 2020.

Oproti starší verzi nabízí menu i mobilní aplikací kompletně v češtině, lepší výdrž baterie a rovněž i několik nových funkcí. Disponuje plně dotykovým kulatým displejem s vysokým jasem a chráněným sférickým sklem, na nějž si lze vybrat jeden z 5 jedinečných ciferníků. Displej se navíc rozsvítí pouhým otočením zápěstí.

Funkce

Díky mnoha užitečným funkcím pro sport i běžný den se hodí pro každou dámu. A jaké funkce že to jsou? Pro více specifické dotazy nejenom k funkcím najdete na našem FAQ.

  • Upozorňují na příchozí hovory, kdy zároveň vidíte údaje volajícího, či na SMS zprávy a zprávy z aplikací, které si můžete ihned přečíst, aniž by bylo třeba vytahovat telefon z kabelky. Nicméně, samy si můžete v aplikaci nastavit, na co vás mají hodinky upozorňovat.
  • Disponují funkcí přehrávače hudby.
  • Můžete si monitorovat svůj menstruační cyklus.
  • Nabízí sportovní režim až pro 6 různých aktivit – běh, chůze, běh uvnitř, chůze uvnitř, jízda na kole, turistika.
  • Měří kroky, ušlou vzdálenost i spálené kalorie a spánek.
  • Orientačně měří také krevní tlak, saturaci kyslíku v krvi a v pravidelných intervalech i tep.
  • Přehled veškerých statistik uživatel nalezne v mobilní aplikaci WearHealth.

Tyto chytré hodinky jsou vyrobeny z kvalitní oceli a skla a dostupné jsou ve dvou provedeních – stříbrném a zlatém. Primárně jsou vybaveny kovovým řemínkem, ten však lze vyměnit za řemínek kožený v černé či bílé barvě. 

Mohlo by vás zajímat! Jak začít se zdravým životním stylem?

Díky certifikaci IP68 jsou hodinky odolné vůči prachu i vodě. Na jedno nabití, při běžném používání, vydrží až 5 dní, v pohotovostním režimu až 15 dní.

ARMODD Candywatch Crystal

Crystal%20kol%C3%A1%C5%BE

Dalším kouskem z prémiové kolekce, a současně i limitované edice, ARMODD jsou dámské chytré hodinky ARMODD Candywatch Crystal, které již na první pohled zaujmou svou blyštivou elegancí a minimalistickým kovovým řemínkem (stříbrným či zlatým, v závislosti na zvoleném provedení) s magnetickým zapínáním.

Řemínek je však možno vyměnit i za stejně stylový kožený řemínek v černé či bílé barvě. Jejich displej s vysokým jasem je dotykový a chráněný sférickým sklem; k jeho rozsvícení postačí otočit zápěstím. Co se designu displeje týče, na výběr mají uživatelé z 5 unikátních ciferníků.

Funkce

Stejně jako první uvedený produkt, i tyto hodinky nabízí spoustu funkcí pro sport i běžný den, jako jsou:

  • Upozornění na příchozí volání a textové zprávy, případně na zprávy z aplikací a události. Na displeji přitom vidíte veškeré informace o příchozím hovoru a zprávy si na hodinkách můžete rovnou přečíst.
  • Možnost sledování menstruačního cyklu.
  • Sportovní režim až pro 9 různých aktivit – běh, chůze, jízda na kole, plavání, turistika, badminton, basketbal, fotbal.

Tip pro vás! Kolik spálíte u svého oblíbeného sportu?

  • Funkce měření kroků, ušlé vzdálenosti, spálených kalorií a spánku.
  • Měření tepu v pravidelných intervalech.
  • Mobilní aplikace WearHealth, která je kompletně v češtině a obsahuje přehled všech statistik.
  • Certifikace IP68 chránící zařízení proti vodě a prachu.

Co se výdrže baterie týče, při běžném používání vydrží na jedno nabití až 5 dní, v pohotovostním režimu až na 15 dní.

Podívejte se také na samostatnou detailní recenzi dámských chytrých hodinek ARMODD Candywatch Crystal

ARMODD Slowatch

Slowatch Koláž

Posledním kouskem, který v rámci tohoto příspěvku zmíníme, jsou chytré hodinky ARMODD Slowatch, které ocení především všechny milovnice barev, neboť jsou dostupné hned v šesti barevných variantách – co takhle černou klasiku nebo rosegold jemnou eleganci? A víte, že na ruce nebudou ani cítit, protože jsou nejlehčí ze všech dnes prezentovaných variant.

Mimoto si můžete na displeji vybrat z nabídky více než 50 stylových ciferníků, které jsou průběžně doplňovány, a tudíž vás tyto chytré hodinky rozhodně neomrzí. A aby toho nebylo málo, jsou vhodné také pro pány, tudíž, jestli chcete, můžete skvěle ladit se svou polovičkou.

Funkce

A jaké funkce můžete očekávat v tomto případě?

  • Menu i mobilní aplikace kompletně v češtině.
  • Celodotykový displej, který se rozsvítí otočením zápěstí.
  • Vedle široké nabídky dostupných ciferníků si jako ciferník lze nastavit i vlastní fotografii.
  • Upozorní vás na vše důležité – příchozí hovory či zprávy, které si na hodinkách můžete rovnou přečíst! Hodiny lovení mobilního telefonu z kabelky jsou tak minulostí. Na co přesně chcete být upozorňovány, si nastavíte v mobilní aplikaci dle vlastních potřeb.
  • Sportovní režim pro 5 aktivit – chůze, běh, cyklistika, turistika, basketbal.
  • Měření kroků, ušlé vzdálenosti, spálených kalorií, tepové frekvence a spánku.
  • Přehledné statistiky denní aktivity dostupné v mobilní aplikaci.
  • Certifikace IP68 zaručující odolnost hodinek proti vodě a prachu.

Stejně jako jejich „sourozenci“ vydrží při běžném používání na jedno nabití až 5 dní a až 15 dní v pohotovostním režimu.

Jaké chytré dámské hodinky v češtině vybrat?

 Z výše uvedeného je docela zřejmé, že všechny tři produkty jsou si velmi podobné. Nicméně, v některých aspektech, třeba těch systémových, se poněkud liší.

smcz_infografika-v02