Recenze: Chytré dámské hodinky ARMODD Candywatch Crystal stříbrná

Elegance se spoustou chytrých funkcí navíc, odolné a moderní provedení, to jsou dámské chytré hodinky ARMODD Candywatch Crystal

Dámské chytré hodinky ARMODD Candywatch Crystal nabízejí moderní hladký design, který neruší ovládací tlačítka na boku hodinek – model se ovládá pouze pomocí dotykového displeje. Jeho vzhled si můžete upravit výběrem jednoho z pěti připravených ciferníků.

armodd-damske-hodinky

ARMODD Candywatch Crystal ciferníky

Hodinky Candywatch Crystal jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli a displej kryje odolné sférické sklo Gorilla Glass. Díky kovovému řemínku s magnetickým zapínáním se pohodlně navlékají a přesně se přizpůsobí zápěstí vaší ruky. V případě zájmu můžete vyměnit kovový řemínek za kožený, buď v černé nebo v bílé barvě. Displej hodinek s vysokým jasem se rozsvítí pootočením zápěstí, dotykem do jeho spodní části pak vyvoláváte jednotlivé funkce.

Instalace aplikace a párování

Vaším prvním krokem bude instalace aplikace WearHealth do mobilního telefonu, která se s hodinkami synchronizuje a nabízí pak na větším displeji vaše denní statistiky a další informace. Nejjednodušší způsob, jak nainstalovat aplikace, je načtení QR kódu z českého návodu, který dostanete v krabičce s hodinkami.

WearHealth
ANDROID
WearHealth
iOS

Po instalaci vás aplikace požádá o povolení k přístupu k funkcím telefonu – pro její správné fungování doporučujeme povolit všechny. Spárování telefonu s hodinkami pak vyžaduje zapnout Bluetooth na vašem telefonu a v aplikaci WearHealth vybrat v menu položku Můj. Klepnutím na (+) Připojte přístroj se spustí hledání (skenování) dostupných přístrojů. Klepnutím pak spárujete své hodinky s telefonem – tím se na nich automaticky synchronizuje správné datum a čas.

ARMODD Candywatch Crystal screeny mobilní aplikace

Co Candywatch Crystal umí

Jakmile máte hodinky spárované s telefonem, můžete si nastavit, jaká upozornění na ně chcete dostávat – kromě SMS a příchozích hovorů umí upozornit i na zprávy z jiných aplikací (WhatsApp, Messenger...). Hodinky zaznamenávají vaši denní aktivitu – ušlé kroky a kilometry, vaše tempo, spálené kalorie a v intervalu 22.00 až 8.00 délku a kvalitu spánku. V aplikaci si můžete nastavit budík – hodinky vás pak příjemně probudí pomocí jemných vibrací.

Kromě budíku jsou v chytrých hodinkách i klasické stopky, a pokud jsou navzájem v Bluetooth dosahu, dokážou vám chytré hodinky pomoci najít zapadlý telefon. V aplikaci pak můžete využít možnost monitorování menstruačního cyklu – funguje jako menstruační kalendář, kde lze povolit upozornění na blížící se menstruaci a plodné dny. Po nastavení v aplikaci je třeba synchronizovat s hodinkami ty vás pak ikonou a popiskem upozorní, v jaké fázi periody se nacházíte.

ARMODD Candywatch Crystal mobilní aplikace

Za zdravý životní styl

Chytré hodinky ARMODD Candywatch Crystal vám pomůžou dodržovat zdravý životní styl – můžete si nastavit cíle v podobě denního počtu kroků, ale i délky spánku – přehledné denní, týdenní a měsíční statistiky v aplikaci vás pak dále motivují k neustálému zlepšování. Kromě základní chůze a běhu chytré hodinky umožnují nastavit další sportovní aktivity – pokud holdujete turistice, nastavíte si climbing, neboli chůzi v terénu, nechybí ani jízda na kole, plavání, stolní tenis, basketbal, badminton a fotbal. Abyste věděli, jak se vyvíjí vaše fyzická kondice, hodinky zvládají i měření vašeho aktuálního stavu. Senzor chytrých hodinek změří orientačně krevní tlak i vaši tepovou frekvenci, její měření lze nastavit na pravidelné intervaly.

ARMODD Candywatch Crystal s kabelkou

Elegantní Candywatch Crystal si klidně můžete vzít na ples nebo společenskou akci, nevadí jim ale ani sportovnější podmínky. Certifikace IP68 ve skutečnosti znamená, že jsou prachotěsné a vodotěsné. Nedoporučujeme ale skoky do vody, potápění a dlouhodobý pobyt ve vodě. S pětidenní výdrží při běžném používání a 15 dnech v režimu stand-by, jsou ARMODD Candywatch Crystal rozhodně velmi zajímavá volba v segmentu elegantních chytrých hodinek.

Popis produktu

  • Značka: ARMODD
  • Model: Candywatch Crystal
  • Barva: stříbrná
  • Materiál: Ocel / sférické sklo (Gorilla Glass)
  • Voděodolnost: IP68
  • Tvar: kulatý displej
  • Displej: IPS dotykový 1,04“
  • Ciferník: 32 mm
  • Řemínek: 24 cm
  • Hmotnost: 70 g
  • Výdrž: 5 / 15 dní (běžný provoz / pohotovostní režim)

Co najdete v balení

  • Hodinky Candywatch Crystal
  • Dobíjecí kabel (USB-A -> magnetický konektor)
  • Návod v českém jazyce
  • Jehla na vyjmutí SIM karty telefonu

Vybavení

Kompatibilita: Android 4.3 a vyšší / iOS 8 a vyšší
Aplikace: WearHealth v češtině
Menu hodinek: čeština
Připojení: Bluetooth

Smart funkce: vibrace, upozornění na příchozí zprávy a hovory, budík, stopky, vyhledání telefonu, měření tepu a tlaku, monitoring spánku, měření vzdálenosti/krokoměr, měření tempa, monitoring menstruačního cyklu

Sportovní aktivity: běh, chůze, chůze v terénu, jízda na kole, plavání, stolní tenis, basketbal, badminton, fotbal

Senzory: gyroskop, akcelerometr