3 tipy na levné chytré hodinky pro děti

Chcete o svém dítku vědět, kolik toho denně naběhá, ale hlavně kde se právě nachází? Pokud ano, není nic jednoduššího než mu pořídit dětské chytré hodinky. A má to ještě další výhody.

Kdo by se dneska o děti nebál? Větší provoz, všude samá nástraha. Pokud vaše ratolest chodí sama do školy, na kroužky nebo jen tak ven s kamarády, určitě oceníte, když budete jednoduše moci zjistit, kde právě je.

Stačí k tomu pořídit microSIM kartu s daty, měsíčně je potřeba zhruba 50 MB, takže pravděpodobně nic, co by zruinovalo váš rozpočet. Díky microSIM kartě se spustí lokalizátor a vy se přes chytrou aplikaci na svém mobilu nebo tabletu dozvíte, kde zrovna vaše malé zlatíčko je.

Nebojte se, všemu budete rozumět vy i malý nositel hodinek. Menu hodinek a příslušné aplikace je kompletně v češtině.

armodd-panske-hodinky

Smartomat Kidwatch 3 Circle v růžové

Model dětských hodinek Smartomat Kidwatch 3 Circle růžová je přímo stvořený pro dívky, tedy díky svému designu. Využít je ale pochopitelně může každý. Kromě klasických funkcí, jako jsou stopky, budík, krokoměr nebo monitoring spánku, nabízejí i telefonní seznam v hodinkách a právě funkci sledování.

Další věc, která vás určitě uklidní, je to, že dítě má možnost zmáčknout na hodinkách SOS tlačítko. V případě jakéhokoli nebezpečí hodinky iniciují telefonní hovor až na tři předvolená čísla, dokud nebude některý z hovorů úspěšně spojen.

1

Můžete na nich nastavit i bezpečnostní zónu, například 500 metrů od domova. Jakmile z této zóny dítě vystoupí, vy se o tom dozvíte. Navíc můžete kdykoli u dětských hodinek na dálku vypnout možnost upozornění na hovory, aby dítě nic nerušilo, třeba když je ve škole.

A aby toho nebylo málo, pomocí hodinek můžete s dítkem i komunikovat prostřednictvím hlasových zpráv a běžných hovorů.

Smartomat Kidwatch 3 Circle v modré

To samé, jen v modré, nabízejí hodinky Smartomat Kidwatch 3 Circle modrá. Stejný design s pěkným kulatým ciferníkem se tu kombinuje s perfektně promyšlenými funkcemi, díky nimž budete aspoň o něco klidnější, co se bezpečí vašich dětí týče.

U obou modelů, které se liší jen barevným provedením, také musíme zmínit, že skutečně něco vydrží. Mají totiž zvýšený stupeň voděodolnosti IP67. Nějaké to namočení nebo bláto je tedy vůbec nerozhází.

3

U obou modelů Smartomat Kidwatch 3 můžete prostřednictvím aplikace v mobilu nebo telefonu sledovat i více dětských hodinek – třeba když máte dětí více. Vše funguje na mobilních zařízeních s OS Android a na iPhonech.

Smartomat Kidwatch 3 růžová

U Smartomat Kidwatch 3, který se na první pohled liší od dvou předchozích svým obdélníkovým displejem, je kromě SOS tlačítka a možnosti sledování, které jsme popsali u předchozích modelů, také fotoaparát. Toho můžete využít pro volné chvíle, aby se vám dítko pochlubilo, co právě dělá, ale také vám může fotografií dokázat, že je tam, kde má skutečně být.

ezgif.com-gif-maker

Samozřejmostí jsou stopky, budík, krokoměr, monitoring spánku, telefonní seznam a slot na microSIM kartu s daty, díky němuž budete moci sledovat, kde vaše dítě je. I u tohoto modelu, stejně jako u obou předchozích, je poloha určována kombinací služeb GPS, AGPS, LBS a Wi-fi. Dítko můžete sledovat na zařízení s operačním systémem Android a na iPhonech.