Levné chytré hodinky: 13 rozumných důvodů, proč si je pořídit

 Dnes jsou chytré hodinky vnímány i jako elegantní doplněk.

Mnoho lidí se domnívá, že jediným ukazatelem kvality produktu je jeho cena. To už však dávno neplatí, neboť vyšší cena určitého výrobku nemusí nutně souviset s jeho kvalitou, ale například s vyššími výdaji výrobce na propagační aktivity (které samozřejmě nebude hradit z vlastní kapsy).

To samé platí pro chytré hodinky, kdy i levnější varianty mohou disponovat technickými parametry a designem na solidní úrovni, což z nich činí skvělého, a navíc vkusného, pomocníka pro každodenní používání, který s přehledem dokáže konkurovat výrazně dražším modelům. Abyste se mohli přesvědčit sami, uvedeme si v následujících řádcích 13 rozumných důvodů, proč si pořídit právě levné chytré hodinky.

armodd-damske-hodinky

1. Ušetříte

Prvním důvodem je zcela přirozeně to, že ušetříte. Tento aspekt je významný především pro ty, kteří vyžadují kvalitní produkt vyznačující se dobrým poměrem ceny a výkonu a kteří se zároveň nepotřebují nutně naparovat s nejnovějšími kousky z dílny výrobců Garmin, Samsung, Apple aj. Levnější varianty dále ocení ti jedinci, u nichž půjde o vůbec první zkušenost s technologií chytrých hodinek (což mohou být např. senioři), a v neposlední řadě ti, kteří chytré hodinky pořizují pro někoho jako dárek.

2. Přívětivý design s možností výběru ciferníku

I levnější chytré hodinky nabízejí nepřeberné množství designových možností, kdy jsou mnohé z nich vybaveny elegantním a vyměnitelným kovovým řemínkem, což ocení především vyznavači klasiky, pro které typický sportovní styl chytrých hodinek není to pravé ořechové. Uživatel si navíc sám, dle vlastní libosti, může vybrat ciferník, třeba i v podobě vlastní fotografie.

ARMODD Candywatch Crystal - dámské chytré hodinky

3. Etiketa

Znáte to, porada, schůzka, pokec s kámoši a do toho někdo neustále kontroluje telefon, což ve výsledku může (a bude) vypadat jako nezdvořilé chování. Naopak letmý pohled na zápěstí působí daleko přirozenějším dojmem.

4.Když se telefon zatoulá

Často se vám stává, že někam odložíte svůj mobilní telefon, ale ani za boha si nemůžete vzpomenout kam? „Zeptejte se“ chytrých hodinek. Vaše mobilní zařízení najdou během chvilky, a to díky funkci zvané „Najdi telefon“.

armodd-panske-hodinky

5. Máte komplexní přehled o svém zdraví

K monitorování svého zdravotního stavu už nebudete nadále potřebovat spoustu různých nástrojů, postačí chytré hodinky, které budou veškeré metriky shromažďovat na jednom místě. Budete tak mít přehled o své tepové frekvenci, krevním tlaku, saturaci kyslíku v krvi, ale také můžete sledovat, kolik denně ujedete kroků, ušlou vzdálenost, spálené kalorie či průběh spánku. Některé dámské modely dokonce ženám umožňují sledovat průběh menstruačního cyklu.

smartomat-squarz-x-gps

6. Sportovní režim

Chytré hodinky dokážou sledovat vaši aktivitu v závislosti na konkrétně zvolené činnosti – ať už je to chůze, běh, jízda na kole, turistika a další. Jste-li tedy opravdovými „fajnšmekry“, kteří se nespokojí pouze s jakýmisi orientačními hodnotami, pořiďte si chytré hodinky za pár korun.

7. Jako první chytré hodinky pro děti není lepší volby

S dětskými chytrými hodinkami své dítě nejen potěšíte, ale díky veselým designovým prvkům také pobavíte. Jako rodič navíc oceníte fakt, že je na nich možné nastavit bezpečnostní zónu od místa bydliště.

Kidwatch 3 Circle

8. Víte, kdo vám volá a píše

Díky chytrým hodinkám budete upozorněni na příchozí hovory, SMS či zprávy z aplikací, aniž byste museli složitě lovit telefon z kapsy či tašky.

1

9. Dálkové ovládání fotoaparátu a hudby

S předchozím důvodem do jisté míry souvisí i možnost dálkového ovládání fotoaparátu a hudby. Tuto funkci ocení především běžci, kteří budou chtít procházet svůj playlist, aniž by ztratili tempo. Chytré hodinky lze snadno propojit i s populární aplikací Spotify.

10. Vzbudí vás

Díky zabudovanému budíku vás chytré hodinky, prostřednictvím jemných vibrací, vzbudí, a zajistí tak, že už do práce, do školy, na schůzku atp. nepřijdete pozdě.

11. Můžete najít spoustu kousků v češtině

Chytré hodinky již dávno nejsou výsadou zahraničních trhů a za pár korun si pořídíte i kousek, který je kompletně v češtině. Nemusíte se tedy obávat, že byste se svou „krkolomnou“ angličtinou hodinkám a jejich aplikaci nerozuměli.

Tip pro vás! Dámské chytré hodinky v češtině: 3 tipy, na zajímavé modely

12. Intuitivnost a pohodlnost ovládání

Intuitivní a pohodlné ovládání zajišťuje jednak menu i mobilní aplikace kompletně v češtině (pořídíte-li si takový kousek), jednak sférickým sklem chráněný displej s vysokým jasem. Displej chytrých hodinek se navíc rozsvítí pouhým otočením ruky.

13. Šetříte baterku smartphonu

Tento aspekt by vás pravděpodobně nenapadl, ale faktem je, že chytré hodinky značně šetří baterii vašeho smartphonu, neboť přebírají funkce, které uživatelé na svých chytrých mobilních telefonech běžně využívají, přičemž není potřeba vždy rozsvěcovat velký displej. Můžete se tak s radostí rozloučit s oním otravným zvykem, kdy jste s sebou všude vláčeli nabíječku či powerbanku. Naše chytré hodinky v cenové kategorii do cca tří tisíc korun navíc samy o sobě vydrží na jedno nabití až 5 dní.

Jak již bylo zmíněno v úvodu, levné chytré hodinky mohou klidně konkurovat i podstatně dražším modelům. I „levné“ totiž může znamenat dobré aplikační rozhraní a vy tak můžete za málo peněz využívat plnou škálu aplikací na pozadí spárovaného běhu hodinek a chytrého telefonu. Prohlédněte si celou naši nabídku a vyberte si ty své!