Originální dárek pro přítelkyni: radost udělají šperky, ale i dámské chytré hodinky

Jak dojde na výběr dárků, nikdo si není jistý vůbec ničím. V dobře vybraném dárku by se mělo promítnout to, že víte, po čem přítelkyně touží, i to, že ji dobře znáte a tušíte, co ocení.

Máme pro vás 10 tipů, které by jí mohly udělat radost.

#1 Dámské chytré hodinky

 

Sportuje vaše přítelkyně a potřebuje parťáka, který jí ukáže, kolik kalorií během dne spálila nebo jak kvalitní měla spánek? Nebo zatím pohybu moc nedala a ocenila by motivaci, která by ji provedla nelehkými začátky? Levné chytré dámské hodinky naší nové řady ARMODD jí potom rozhodně potěší.

Co například vše umí?

armodd-damske-hodinky

  • Upozorní ji na příchozí hovory, SMS a taky na zprávy z aplikací a události.
  • Jsou kompletně v českém jazyce - menu i mobilní aplikace.
  • Budou jí měřit tep, kroky, ušlou vzdálenost, spálené kalorie a spánek.
  • Ve sportovním režimu nabídnou různé druhy aktivit.
  • Taky zaujmou svým elegantním vzhledem, který padne k funkčnímu oblečení i kostýmku.
  • A je toho ještě mnohem víc!

#2 Přívěsek

Zní to moc banálně? Nemusí být! Stačí, když budete vybírat s citem a když se budete řídit tím, co má ráda a co by o ní mohlo něco vypovědět.

Privesek

Dneska už se dají sehnat neuvěřitelné přívěsky, takže nemusíte skončit u srdíčka, čtyřlístku nebo písmenka, ale klidně u motorky, zkřížených lyží nebo lahvinky vína.

#3 Vyvolané fotky

Vůbec to není staromódní a vaši přítelkyni to nadchne. Vyvolejte pár jejích i vašich společných fotek, rozvěste je po bytě na provázek jako prádlo, zapalte pár svíček (ale pozor, aby se to spolu nepotkalo) a společně si je projděte.

Vyvolane fotky

Můžete jí říct, na které z fotek jí to nejvíc sluší nebo kde jste společně pořídili svou společnou nejhezčí fotku.

#4 Poukázka do oblíbené kavárny

Vzpomeňte si, kde se vaše přítelkyně vždycky ráda zastaví na výbornou kávu nebo jakoukoli jinou dobrotu.

Kafe

A pak jednoduše pořiďte pořádně nabušenou poukázku. Nemusí to být kavárna. Klidně vinárna, restaurace, koktejlový bar…

#5 Poukázka na masáž

Co každou ženu potěší, to je „poukázka na odpočinek“.

Masaz

A jestli si vaše přítelkyně občas ráda zajde na masáž, nebo naopak na žádné ještě nikdy nebyla, neváhejte ani minutku a nešetřete. Vrátí se vám domů odpočinutá, svěží a šťastná.

#6 Zážitek nad zlato

Pro dobrodružné povahy se jako originální dárek hodí třeba skok s padákem nebo jízda sporťákem, pro ty usedlejší zase kurz vaření s mistrem kuchařem.

Vareni

Vzpomeňte si, jestli v poslední době přítelkyně o něčem takovém nemluvila, a zařiďte jí den, na jaký jen tak nezapomene.

#7 Knížka

Má ráda knížky? Pokud o nich s vámi mluvila, vypátrejte, jakého autora hltá nebo kterému žánru dává přednost, zajděte do dobrého knihkupectví a pořiďte jí čtivo.

Knizka

To, že s vámi pár dní nebude mluvit, protože bude začtená, bude známka toho, že se výběr zdařil.

#8 Hřejivý plyšák

Věčně zmrzlá? I na to máme řešení.

Hřejivý

Hřejivý plyšák se dá dnes pořídit už docela levně a kromě toho, že ji zahřeje (nebo nahřeje bolavá záda), taky provoní prostor. A přitom stačí jen minutka v mikrovlnce.

#9 Večeře

Samozřejmě, můžete si zajít do restaurace, ale co to tentokrát zkusit jinak? Pokud vaše gastronomické dovednosti nekončí u vajíček natvrdo, uvařte vy!

Vecere

Vaše přítelkyně určitě ocení snahu, s níž se do celé akce pustíte. A nemusíte se bát, drobné nedostatky budou rázem odpuštěny.

#10 Aromalampa a vonné oleje

Kdo by nemiloval aspoň nějakou vůni? Jestli vaše přítelkyně ještě nemá aromalampu, dopřejte jí nějakou pěknou designovou a k tomu vyberte několik éterických olejíčků.

Aromalampa

Jestli už aromalampu má, možná už víte, které vůně miluje. Pak stačí sáhnout po nich nebo objevit něco, co ještě nezkusila!