3 tipy na levné chytré dámské hodinky ve stříbrné barvě

O tom, že u módních doplňků – chytré hodinky nevyjímaje – dbají ženy více na design nežli na funkce, není vůbec pochyb. V minulosti možná tato zařízení působila poněkud mohutně a nevzhledně, těmto dnům je však konec.

O tom, že u módních doplňků – chytré hodinky nevyjímaje – dbají ženy více na design nežli na funkce, není vůbec pochyb. V minulosti možná tato zařízení působila poněkud mohutně a nevzhledně, těmto dnům je však konec.

Ukázkovým příkladem jsou chytré hodinky značky ARMODD ve stříbrné barvě, které ženy vybaví jednak elegantním a stylovým módním doplňkem, a jednak i užitečným a spolehlivým společníkem. Jaké doporučujeme?

ARMODD Candywatch Crystal 2 stříbrná

1698-4_armodd-candywatch-crystal-2-stribrna-s-bilym-kozenym-reminkem

Dámské chytré hodinky ARMODD Candywatch Crystal 2 s prémiovým kovovým zpracováním a podobou svůdně luxusního designu uspokojí i ty největší parádnice, které jej budou na svém zápěstí hrdě vystavovat. Jejich plně dotykový kulatý displej potěší díky krystalovému lemu nejen na oko, ale zároveň i svou ochranou, kdy je vyroben z vysoce kvalitního skla, které účinně odolává prachu i vodě.

Vzhled

Hodinky disponují pěti přednastavenými ciferníky s možností nahrání vlastní fotografie. V mobilní aplikaci pak uživatelky najdou více než 50 stylových ciferníků, z nichž si mohou libovolně vybrat motiv, který se jim zrovna líbí. Díky tomu jim rozhodně jen tak nezevšední. A kdyby náhodou ano, pak stačí vyměnit řemínek – jeho barvu, materiál nebo obojí. V naší nabídce naleznete až 6 barevných variant.

crystal-2_06b

Funkce

A co všechno umí? Chytré hodinky ARMODD Candywatch Crystal 2 upozorňují na příchozí hovory, e-maily, SMS zprávy a zprávy z aplikací. Uživatelky si přitom samy nastaví, jaké notifikace chtějí dostávat. Navíc budou mít výborný přehled o své zdravotní stránce. Hodinky totiž monitorují spánek, sledují počet spálených kalorií (pro co největší přesnost si navíc uživatelky mohou zvolit jeden ze sportovních režimů) a ušlých kroků, v reálném čase měří tep a v pravidelných intervalech orientačně i krevní tlak a saturaci kyslíku v krvi. Ale to, co ženy ocení snad nejvíce, je funkce monitorování menstruačního cyklu.

Dámské chytré hodinky ARMODD Candywatch Crystal 2 jsou kompatibilní s operačními systémy Android i iOS a nabízí menu i mobilní aplikaci kompletně v češtině. Při běžném užívání vydrží na jedno nabití až 3 dny.

ARMODD Candywatch Premium 2 stříbrná

 

Chytré hodinky ARMODD Candywatch Premium 2 jsou v podstatě méně blyštivou obdobou předchozího kousku kloubící čistý design s luxusní materiálovou kvalitou v pozadí. Jejich displej totiž není lemován krystalky, ale pouze hladkým kovovým lemem. Představují tak ideální kousek pro ženy preferující o něco méně okázalé, ale současně stále elegantní, doplňky.

Vzhled

Displej je samozřejmě plně dotykový kulatého tvaru a opatřen je jemným, ale současně i vysoce kvalitním, sklem. Stejně jako u každých jiných hodinek, i zde je podstatným prvkem ciferník. Hodinky disponují hned pěti přednastavenými motivy, které však lze s pomocí mobilní aplikace rozšířit o desítky dalších, případně si uživatelky mohou nahrát vlastní fotografii, a mít tak něco osobitého a zcela unikátního.

armodd-damske-hodinky

Funkce

Co se jejich funkcí týče, upozorňují na příchozí hovory, SMS, e-maily a další zprávy z notifikací, díky čemuž už nebude více potřeba „lovit“ mobilní telefon z kabelky. Zároveň uživatelkám poskytují užitečný přehled jak o počtu spálených kalorií či ušlých kroků, tak i o kvalitě spánku, tepové frekvenci, krevním tlaku a saturaci kyslíku v krvi. A speciálně pro ženy mají hodinky zabudovanou funkci sledování menstruačního cyklu.

  • Sledovat tepovou frekvenci je dobré třeba při běhu. Pro jednotlivé typy běhu se totiž ideální tepová frekvence liší.

Chytré hodinky ARMODD Candywatch Premium 2 jsou kompletně v češtině a jsou vhodné pro uživatelky s operačními systémy Android i iOS.

ARMODD Wristcandy 2 stříbrná

 

Chytré dámské hodinky ARMODD Wristcandy 2 už na první pohled uchvátí svou ladností a minimalistickými detaily, díky nimž výborně doplní outfit každé moderní a uvědomělé ženy.

Vzhled

wristcandy-2_zah

Disponují plně dotykovým kulatým displejem s vysokým rozlišením, na který bude radost koukat každý den. Zobrazovat umí jak notifikace, tak i zdravotní a sportovní data. Kromě toho si uživatelky mohou vybrat jeden ze čtyř přednastavených ciferníků, případně si nahrát svou vlastní fotografii. A pokud to nebude stačit, v mobilní aplikaci pak najdou více než 100 dalších motivů. Na své si tedy přijde opravdu každá.

Funkce

Nejen z hlediska designu, ale také z hlediska funkcí rozhodně nezůstávají pozadu. Vedle možnosti nastavení budíku a ovládání hudby v telefonu prostřednictvím technologie Bluetooth uživatelkám pomohou hlídat jejich zdravotní stav a také je podpoří při sportu. Na výběr přitom mají až z 8 sportovních režimů. Hodinky monitorují spánek, měří spálené kalorie a ušlé kroky. Dále také v reálném čase měří tep a v pravidelných intervalech pak orientačně i krevní tlak a saturaci kyslíku v krvi.

Chytré dámské hodinky ARMODD Wristcandy 2 nabízí menu i mobilní aplikaci kompletně v češtině a jsou f funkční se všemi telefony Android i iPhone. Při běžném užívání vydrží na jedno nabití až 3 dny, v pohotovostním režimu pak i 15 dní.