PRŮVODCE VÝBĚREM DÁRKŮ: 10 dárků, kterými uděláte radost každému

Hledáte originální dárek pod stromeček? Sestavili jsme pro vás výběr nejzajímavějších chytrých hodinek a náramků, které potěší každého obdarovaného. Rozdělili jsme je do kategorií podle toho, komu je dárek určený – ale nemusíte se nijak omezovat, většina chytrých hodinek je k dispozici ve více barevných variantách, takže si vybere žena i muž. Udělejte radost svým blízkým a pomozte jim objevit kouzlo chytrých hodinek. Každý jistě ocení, jak chytré hodinky dokážou zjednodušit život a motivovat k aktivitě a ke zlepšení životního stylu.

Vybíráme pro partnerku

armodd-damske-hodinky

ARMODD Candywatch Premium

Chcete ji překvapit opravdovou novinkou? Candywatch Premium z nové prémiové kolekce ARMODD jsou na trhu teprve od listopadu a jedná se o vylepšenou verzi úspěšného modelu Candywatch. Elegantní chytré hodinky z oceli a skla disponují spoustou užitečných funkcí pro běžný pracovní den i pro sportovní vyžití, zaznamenávají denní aktivitu, zvládají měření tepu a krevního tlaku i saturace kyslíku v krvi, po spárování s telefonem upozorní na příchozí hovory, a zprávy z různých aplikací. Pro ženy je tu navíc i monitorování menstruačního cyklu a ovulace.

Dámské chytré hodinky ARMODD Candywatch Premium mají menu kompletně v češtině, kulatý displej je plně dotykový a silnější baterie znamená delší výdrž. Volit můžete mezi stříbrnou a zlatou variantou, každá má na výběr pět nových nádherných ciferníků, ze kterých si vaše polovička určitě vybere.

ARMODD Candywatch Premium zlatá

Smartomat Roundband 2 růžová

Má vaše partnerka sportovního ducha? Pak ji rozhodně potěšíte lehounkými chytrými hodinkami Smartomat Roundband 2 v růžovém provedení.

Kromě chůze a běhu umí hodinky měřit i další sportovní aktivity. Baví ji jízda na kole nebo doma skáče přes švihadlo? Dává přednost badmintonu, basketbalu nebo dokonce fotbalu? Všechny tyhle aktivity Smartomat Roundband 2 umí monitorovat. Aby mohla sledovat zlepšování kondice, měření krevního tlaku a tepu je doplněno i o saturaci krve kyslíkem – trénink se projeví na vyšším procentu kyslíku během zátěže.

Co ji na hodinkách Smartomat Roundband 2 ještě potěší? Tři různé varianty ciferníku, velmi dobře čitelný displej za všech světelných podmínek, notifikace hovorů a zpráv včetně WhatsAppu nebo Messengeru a k navíc může pomocí hodinek pořizovat fotky z telefonu.

Smartomat Roundband 2

ARMODD Candywatch Crystal

Sháníte pro ni chytré hodinky, které by si mohla vzít na společenskou akci, ale bez obav s nimi také sportovat? Pak jsou ten pravý dárek elegantní ARMODD Candywatch Crystal.

Chytré hodinky ARMODD Candywatch Crystal vynikají hladkým designem bez ovládacích tlačítek, vše ovládáte přímo pomocí dotykového displeje. Díky kvalitní nerezové oceli a odolnému sférickému sklu Gorilla Glass působí hodinky luxusně a kovový řemínek s magnetickým zapínáním se pohodlně přizpůsobí ruce. A na sport si může kovový řemínek snadno vyměnit za lehčí kožený. Hodinky vydrží i déšť a sprchování, takže trénink může probíhat i v horším počasí.

Pro dodržování zdravého životního stylu jsou chytré hodinky ARMODD Candywatch Crystal jako dělané – umožní nastavit cíle v podobě denního počtu kroků, ale i délky spánku – přehledné denní, týdenní a měsíční statistiky v aplikaci jsou pak skvělá motivace pro neustálé zlepšování. Nyní můžete chytré hodinky pořídit v Black Friday akci jen za 2390 Kč.

ARMODD Candywatch Crystal

Vybíráme pro partnera

armodd-panske-hodinky

Smartomat Squarz 8 Pro černá

Co by měly chytré hodinky pro něj umět? Upozornit na příchozí hovory, SMS, e-maily, zprávy z aplikací a události, měřit tělesnou teplotu, tepovou frekvenci, krevní tlak a saturaci kyslíku v krvi, také kroky, ušlou vzdálenost, spálené kalorie i spánek. Tohle všechno chytré hodinky Smartomat Squarz 8 Pro zvládnou. A ještě k tomu můžete přidat dálkové ovládání spouště fotoaparátu a hudebního přehrávače v mobilu.

Smartomat Squarz 8 Pro dohlédnou na zdravý životní styl – motivují statistikami ušlých kroků a spálených kalorií. Týdenní statistiky můžete mít hned na očích – jeden ze čtyř volitelných displejů nabízí graf aktivit přímo na hlavním ciferníku.

Chytré hodinky Smartomat Squarz 8 Pro jsou pracho i vodotěsné. Mezi aktivity, které hodinky měří patří kromě běhu a turistiky i jízda na kole. Prostě dárek, který jednoho nenechá ležet na gauči a jen tak se povalovat.

Smartomat Squarz 8 Pro

Smartomat Silentband 2 stříbrná

Proč pro něj vybrat stříbrný fitness náramek Smartomat Silentband 2? Těch důvodů je víc: na zápěstí tenhle doplněk působí nesmírně elegantně, není to ale žádné ořezávátko, odolá prachu i vodě, takže ho žádná bouřka před tréninkem nezastaví a při běžném používání vydrží týden na jedno nabití, což je příjemný nadstandard.

Fitness náramek Smartomat Silentband 2 je vyrobený z kvalitní oceli a skla, jeho řemínek z hladkého pletiva se dokonale přizpůsobí každému zápěstí. Ciferník má pět různých variant, analogové i digitální, které zobrazují aktuální čas, datum, den v týdnu a počasí. Díky denním statistikám ušlých kroků, spálených kalorií a délce spánku může průběžně sledovat zlepšování kondice a dodržování zdravého životního stylu.

Co určitě ocení, je funkce Najdi telefon, která v dosahu Bluetooth spojení odhalí, kam mobil zapadnul. Ale i bez telefonu v ruce se na náramku zobrazí notifikace, kdo volá nebo píše. Takže chytrý fitness náramek Smartomat Silentband 2 je skutečný pomocník pro volný čas i práci.

Smartomat Silentband 2

ARMODD Slowatch černá s černým kovovým řemínkem

Chytré hodinky ARMODD Slowatch můžete svému drahému pořídit v elegantní černo-černé variantě s luxusním kovovým řemínkem, který se dokonale přizpůsobí každému zápěstí.

Chytré hodinky nabízejí všechny oblíbené funkce – zaznamenávají sportovní aktivity, měří tepovou frekvenci v pravidelných intervalech, tělesnou teplotu, upozorní na vše důležité od příchozího hovoru, přes zprávy po nové e-maily. Úplně osobní dárek z hodinek dělá možnost nastavit si na ciferník vlastní fotografii – nebo si vybrat z více než 50 stylových vyobrazení ciferníku. V mobilní aplikaci nové ciferníky průběžně přibývají, takže bude pořád z čeho vybírat. Potěší i dálkové ovládání fotoaparátu na mobilu a přes displej hodinek lze v mobilu ovládat také přehrávání hudby. Odolnost vůči prachu i vodě dělá z chytrých hodinek ARMODD Slowatch opravdu luxusní dárek pro každého dobrodruha.

ARMODD Slowatch

Vybíráme pro rodiče

ARMODD Slowatch

Chytré hodinky ARMODD Slowatch s menu i mobilní aplikací HitFit Pro kompletně v češtině potěší určitě i starší generaci: mají dobře čitelný displej s vysokým jasem a pohodlně se ovládají pomocí dotykového displeje a jediného bočního tlačítka.

Chytré hodinky ARMOD Slowatch mají spoustu funkcí – notifikace na příchozí hovor, SMS, e-maily, ze sportovních funkcí to jsou krokoměr, spálené kalorie, teploměr, tepová frekvence a z dalších funkcí určitě stojí za zmínku dálkové ovládání fotoaparátu a hudby na telefonu, funkce Najdi telefon, vibrační budík, stopky a časovač. Dárek můžete vylepšit tím, že na ciferník nahrajete fotografii dle vlastního výběru – může to být snímek z dovolené, domácí mazlíček nebo klidně autoportrét. Díky 6 barevným variantám lze chytré hodinky ARMODD Slowatch pořídit jak mamince, tak tatínkovi.

ARMODD Slowatch

Smartomat Silentband 2

Krásný dárek a elegantní doplněk v jednom balení je chytrý fitness náramek Smartomat Silentband 2. Pro rodiče můžete vybírat ze tří barevných variant – černé, stříbrné a zlaté.

Fitness náramek Smartomat Silentband 2 je vyrobený z kvalitní oceli a skla a nastavitelný řemínek tvořený hladkým pletivem se dokonale přizpůsobí každému zápěstí. Ciferník lze zvolit z 5 variant, mezi nimi najdete jak analogové, tak digitální zobrazení, které ukazuje aktuální čas, datum, den v týdnu a počasí.

Proč se bude náramek líbit? Přímo na něm se jde podívat, kdo volá nebo si přečíst zprávu, aniž by bylo třeba hledat po kapsách telefon. Fitness náramek navíc orientačně změří potřebné zdravotní údaje jako tep, krevní tlak a saturaci kyslíku v krvi a denní statistiky ušlých kroků, spálených kalorií i délky spánku. Menu i mobilní aplikace jsou plně v češtině.

Smartomat Silentband 2

Vybíráme pro děti

Smartomat Kidwatch 3

Hezký dárek pro vašeho potomka a zároveň pocit bezpečí pro vás? To jsou dětské hlídací chytré hodinky Smartomat Kidwatch 3 s přesným GPS lokátorem.

Dětské chytré hodinky Smartomat Kidwatch 3 disponují GPS lokalizací v reálném čase pro okamžité určení polohy, jsou vybaveny SOS tlačítkem a fotoaparátem. Polohu dětských chytrých hodinek tak lze sledovat v aplikaci na mobilním telefonu, v samotných hodinkách je SIM karta s přístupem na internet. Pro další zabezpečení je na hodinkách Smartomat Kidwatch 3 SOS tlačítko, které v případě nebezpečí po stisknutí volá na 3 uložená mobilní čísla. V hodinkách lze nastavit i bezpečnou zónu například kolem domu – když ji hodinky překročí, přijde rodiči na mobil upozornění.

Hodinky v sobě mají i telefonní seznam, umí měřit počet ušlých kroků a lze na nich nastavit budík. Dává vaše dítě přednost obdélníkovému tvaru hodinek? Můžete si vybrat z pěti barevných variant – Smartomat Kidwatch 3 nabízí růžovou, modrou, černou, bílou a zelenou. A pokud by se více líbily kulaté hodinky, sáhněte po Smartomat Kidwatch 3 Circle, na výběr jsou růžová, modrá a černá varianta.

Smartomat Kidwatch 3

Vybíráme pro sportovce

Smartomat Squarz X GPS

Co je pro sportovce jediná správná volba? Chytré hodinky s přesným senzorem Smartomat Squarz X GPS – motivace pro aktivní život a zlepšování fyzické kondice.

První výhoda hodinek Smartomat Squarz X GPS? Mobil může zůstat doma, hodinky zaznamenají celou trasu, umí ji zobrazit na displeji hodinek. Synchronizace může v klidu počkat, po ní pak v aplikaci na mobilu přibydou další zajímavé statistiky – tempo na jednotlivých úsecích, srdeční tep i spálené kalorie. Kromě venkovních aktivit hodinky nabízejí i měření indoor aktivit, kdy během cvičení zaznamenají celkový čas, tep i spálené kalorie.

Kromě sportovních aktivit hodinky poslouží i jako asistent – umí upozornit na hovory, SMS, zprávy z WhatsApp a dalších aplikací, zobrazí i příchozí e-maily. Odolnost proti vodě i prachu je samozřejmostí, a když je potřeba výkon vyměnit za eleganci, v krabičce s hodinkami Smartomat Squarz X GPS je navíc kovový řemínek, který jim dodá luxusní elegantní vzhled.

Smartomat Squarz X GPS