Recenze: ARMODD Squarz 9 Pro - klenot v podobě velkého displeje

Chytré hodinky jsou velké téma. Na trhu je nepřeberné množství značek – velkých i malých. Každý si může pohodlně vybrat. A proč chtít zrovna ARMODD Squarz 9 Pro?

 

Schválně se zamyslete, kolik je na trhu chytrých hodinek v českém jazyce s nadčasovým designem a s rozumně nastavenou cenovou politikou? Tady už prostor ve výběru řídne. Málokdy najdete tuhle kombinaci hezky pohromadě. Buď chybí jedno, nebo druhé.

Naše nová kolekce chytrých hodinek ARMODD tuhle kombinaci faktorů plnohodnotně splňuje. Pojďme si dnes představit konkrétní model Squarz 9 Pro, které dokonale padnou skutečně každému. Hmm…? Modré pro kluka, zlaté pro manželku, černé anebo stříbrné pro manžela a celá rodina se bude mít hezky na Vánoce „chytře“.

ARMODD Squarz 9 Pro video from ARMODD.CZ on Vimeo.

Design: Pozornost věnovaná každému detailu

2 - 2064_1650-9-armodd-squarz-9-pro-zlata

Plně dotykový displej je enormně veliký – 1,72 palců bez černých okrajů. To má první plusové body. Vše je dobře viditelné a čitelné. Co tu máme dál? No, jistě jste si všimli, že hranatým vzezřením hodinky připomínají napohled jednu slavnou značku.

A mimochodem, tahle slavnější značka dnes právě dost doplácí na to, že není dostatek čipů. Což je prostor pro její šikovnou tuzemskou konkurenci v podobě české kolekce Armodd. Pro někoho tohle jsou další plusové body navíc. A znáte příběh o pastevci Davidovi, jak přemohl obra Goliáše? Historie se může směle opakovat. 

Co dále zaujme v detailu hodinek? Prémiovost zpracování a citlivě modelované otočné kolečko pro přechod do menu/změnu ciferníku. Schválně, až Squarz 9 Pro vybalíte z (mimochodem luxusní černé dárkové krabičky), prohlédněte si je z různých úhlů pohledu. Potvrdí vám to naše slova, že jde o čistý a příjemný design. Vše je nápadité, ale přitom stále prakticky zaměřené.

ARMODD Squarz 9 Pro zlatá video from ARMODD.CZ on Vimeo.

Funkce: Volání z hodinek je TOP v této cenové hladině

My, lidé, poměřujeme chytré hodinky často podle množství dostupných funkcí a ceny. Tady je obrovský kus práce a benefit značky ARMODD oproti jiným značkám na trhu.

V této inteligentní cenové hladině dostáváte společně s hodinkami Squarz 9 Pro nejen mnoho sportovních, zdravotních, monitorujících a notifikačních funkcí, ale i takové chutné „zákusky“ jako je např. volání pomocí technologie Bluetooth a dálkové ovládání hudby. A to rozhodně není běžnou záležitostí!

Bohaté funkční prostředí

Z těch standardních notifikací hodinky umějí všechno: od upozornění e-mailu, SMS, hovorů až po různé zprávy z aplikací. Zkrátka vše, co si zamanete a poručíte. To je dnes normou, která se u výrobců samozřejmě hezky ctí. Co už tak ale normou není, je poměrně pěkně kultivovaný rozměr sportovních modů od běhu, chůze, jízdy na kole až např. po badminton nebo švihadlo. Takže nejenže nádherně vypadají, ale ještě budou vaším pěkně „ostrým“ fitness koučem, co vám nedaruje ani jeden krok zadarmo.

squarz-9-pro_02 (1)

Z těch vitálních a praktických funkcí očekávejte např. nastavení budíku, monitorování spánku, tepu, krevního tlaku až po přehled spálených kalorií, nebo aktuálního počasí. A to stále není všechno. Takže dost slušná porce funkcí.

No jo, ale budou chytré hodinky kompatibilní s mým telefonem? Ano, věřte, že budou. Jsou „přátelské“ se všemi iOS a Android systémy. Nemusíte se ničeho obávat. Vše je to vyzkoušené.

Vlastní ciferníky a solidní baterie potěší

2 - squarz-9-pro_05

Máte svou oblíbenou fotku? Takovou, která vám zlepší ihned náladu? Tak teď bude stačit podívat se na zápěstí. Možnost nahrání vlastních ciferníků je velmi oblíbená a určitě jí využijte. Dostanete tak skutečně 100 % originální hodinky, které nikdo jiný z celého světa nemá. A o tom to je, aby nás to hlavně bavilo. Jinak v samotném základě je přednastavených 8 ciferníků.

A teď už nás čeká poslední věc ke zmínění. Ano, je to výdrž. Alfa a omega, co také při výběru nových chytrých hodinek bedlivým zrakem poměřujeme. Co v tomto ohledu nabízejí ARMODD Squarz 9 Pro? Baterie vydrží až 5 dní v kuse při běžném provozu. To rozhodně není málo. V pohotovostním režimu to je až cca 15 dní.

Takže teď už jistě věříte, že Vánoce by mohli být o pár chytrých hodinek u vás v rodině letos veselejší, že?  

armodd-damske-hodinky