Recenze: Chytré hodinky ARMODD Silentwatch 4 Pro

 Hned předem je dobré zdůraznit, že se jedná o vlajkovou loď chytrých hodinek řady ARMODD. Silentwatch 4 Pro jsou brilantním výsledkem souběhu funkcí, designu a uživatelské přívětivosti.

 

Hned předem je dobré zdůraznit, že se jedná o vlajkovou loď chytrých hodinek řady ARMODD. Silentwatch 4 Pro jsou brilantním výsledkem souběhu funkcí, designu a uživatelské přívětivosti. To vše perfektním způsobem naplňují. Všude vám budou spolehlivým parťákem – od společenských akcí až po prašné stezky pod skalami. Taktéž potěší, že hodinky jsou kompletně v českém jazyce a plně funkční se všemi telefony Android a iPhone. A jako překvapení je pro vás přichystaný i sportovní řemínek zdarma, to potěší. 

První, čeho si všimnete je elegantní kulatý displej s vysokým rozlišením, který disponuje dobrým pozorovacím úhlem a kvalitní čitelností. Displej má dobře kalibrovanou citlivost na dotek prstu. Další vychytávkou je jeho následní rozsvícení po otočení zápěstí ruky, kde budete mít připásané hodinky. Poté jsou tu tři kolečka a z toho speciální prostřední otočné, kterým můžete rychle vyměnit ciferník za jiný. Zbylé kolečka fungují jako praktický přístup k pestrým funkcím hodinek.

Instalace aplikace a párování

Hodinky vás přivítají v prémiové černé krabičce. Po vyjmutí hodinek nastává fáze spárování s mobilním telefonem. Vše vás navádí a pomáhá, není se třeba ničeho bát. Za pomocí QR kódu si např. jednoduše a rychle stáhnete důležitou aplikaci Wear Pro, díky které proces párování zdárně dokončíte.

Po povolení přístupu aplikace k funkcím telefonu a zapnutí Bluetooth, následně v rámci aplikace Wear Pro kliknete na ikonu hodinek a na „Přidat zařízení“. To bylo rychlé, že?

Videonávod pro Android

 

 

Videonávod IOS

Co chytré hodinky ARMODD Silentwatch 4 Pro umí?

Bluetooth volání je prima pohodlné

Volání přímo z hodinek je jednou z charakteristik řady ARMODD Silentwatch 4 Pro. Hezky na ruce můžete tak odbavit plno hovorů. Plynule a elegantně. Bez žádných pohybů navíc. To stejné platí i o dálkovém ovládání hudby. Máte ve Spotify oblíbené playlisty při cvičení? Vše si zase nastavíte jedním kliknutím.

silentwatch-4-pro_03

Citlivě probudí a o všem důležitém informují

Jemné vibrace jako budík vás opatrně mohou probudit do příjemného nového dne. Zároveň hodinky změří kvalitu spánku, tlak, tep srdce a další zdravotní funkce. Veškeré informace a data naleznete kdykoliv k nahlédnutí v aplikaci Wear Pro. O vše je postaráno.

Bohatost ciferníků a tvorba vlastních

Opravdu velký výběr ciferníků, ať už v aplikaci nebo v samotných hodinkách, navozuje vskutku zábavnou atmosféru. A to nejlepší je funkce tvorby vlastního ciferníku. Oblíbenou filmovou postavu, fotku z dovolené nebo prostě někoho blízkého, koho máte rádi? Fantazii se meze nekladou. Navíc, víte, jak to udělá např. vašemu partnerovi obrovskou radost, když si ho dáte na ciferník?

silentwatch-4-pro_05

Sportovní režimy a funkce

Prostě si vyberete jeden z mnohých přednastavených sportovních režimů a jedním kliknutím aktivujete. Rádi chodíte, běháte, jezdíte na kole apod.? Silentwatch 4 Pro budou u toho skvělým pomocníkem. Vše změří a vyhodnotí. Postupně v aplikaci Wear Pro můžete sledovat svůj postupný vývoj. Rychlý způsob, jak se motivovat. 

Tak malá věc a kolik toho nabízí, že? Ale to není vše, jen čtěte dále, a to např. – krokoměr, spálené kalorie, stopky, funkci najít telefon, počasí, kalkulačka, trénink dýchání, dálková spoušť fotoaparátu telefonu atd.

Nastavení a notifikace

Chcete být naprostým suverénem svého času? Není potom nic jednoduššího než v nastavení hodinek a aplikace pozapínat/vypínat vše přesně tak, jak potřebujete vy pro svůj denní běh. Ovládání všech notifikací máte díky tomu absolutně pod palcem. Zajímavou funkcí je i ochrana hesla. Jak vidíte, bezpečnost a praktičnost hodinek je naprosto zaručená.

Prémiový materiál a baterie

Hodinky působí vzhledově svěže a nápaditě díky vznosné myšlence materiálové čistoty. Prémiový kovový materiál splňuje vysoké normy kvality pro každodenní používání chytrých hodinek. Standardem je také voděodolnost a stupeň krytí řady IP67. A jako poslední aspekt musíme zmínit solidní kapacitu baterie, která může vydržet až 3–5 dní při plném zatížení, a až 15 dnů v pohotovostním režimu. Když k tomu přidáte parádní cenu hodinek, tak je jasné, že ARMODD Silentwatch 4 Pro budou ve vašem osobním hledáčku nových chytrých hodinek pěkně vysoko.