Jděte na to letos chytře: Naše tipy na valentýnské dárky

Váháte, čím letos překvapit a udělat radost partnerce nebo partnerovi na svátek všech zamilovaných? Připravili jsme pro Vás tipy na chytré hodinky a náramky, kterými zaručeně potěšíte – a navíc pomůžete ke zdravějšímu životnímu stylu.

Co jí udělá radost?

armodd-damske-hodinky

Pokud vaše drahá ráda sportuje a zároveň by se jí hodil osobní asistent, ideální dárek budou chytré dámské hodinky ARMODD Candywatch Premium. Při sportu je využije na měření chůze a běhu, k tomu Candywatch Premium umí cyklistiku a pohyb v terénu (turistický výšlap). Mají senzory tepu, tlaku i okysličení krve, takže bude mít vývoj fyzičky pod kontrolou. Pro práci v kanceláři jdou nastavit notifikace na všechny typy zpráv a mailů, na schůzky, hlídají pitný režim i další aktivity. Chytré hodinky jsou velice elegantní, zároveň jsou odolné proti prachu a vodě – takže se ARMODD Candywatch Premium hodí do práce i pro volný čas.

ARMODD Candywatch Premium

Má raději hranatý design a její zápěstí je útlé? Sáhněte po Smartomat Squarz 8 Pro! Vybírat pro ni můžete ze čtyř různých barev a na hodinkách lze volit 4 různé ciferníky. Využití najdou při práci – přímo na displeji se dají číst zprávy SMS, z chatu I nové e-maily. Ve volném čase hodinky potěší funkcí dálkového ovládání hudebního přehrávače I fotoaparátu v mobilu. Tyhle chytré hodinky jsou lehounké, lze je mít 24 hodin / 7 dní v týdnu – tak je využije k měření délky a kvality spánku. A přes den zase měří ušlé kroky i spálené kalorie. A ve sportech Smartomat Squarz 8 Pro nabízejí 7 různých aktivit: chůze, chůze na pásu, běh, běh na pásu, jízda na kole, turistika a plavání – měří se buď vzdálenost, čas nebo spálené kalorie.

Smartomat Squarz 8 Pro růžová

Potěší ji rafinovaný styl, který ukrývá spoustu moderních funkcí? Darujte jí chytrý fitness náramek Smartomat Silentband 2, který je elegantním módním doplňkem s pěti různými možnostmi ciferníku. Umí zaznamenat každodenní aktivity – ušlé kroky a spálené kalorie, měří tepovou frekvenci, spánek a umí ráno probudit jemnými vibracemi. Užitečné je i měření krevního tlaku a saturace kyslíku v krvi. Pomocí mobilní aplikace máte dokonalý přehled o vašem životním stylu. Displej zobrazuje aktuální čas, datum, den v týdnu a počasí, lze na něm přečíst příchozí zprávu, aniž by bylo třeba lovit telefon. Náramek Smartomat Silentband 2 se nezalekne ani horších podmínek, je vodotěsný a prachotěsný. Potěší i týdenní výdrž na jedno nabití a jako bonus náramek nabízí funkci Najdi telefon, pokud je mobil v dosahu Bluetooth spojení.

Čím ho ohromíte?

Trávíte spolu hodně času na procházkách a výletech? Darujte mu sportovní hodinky Smartomat Squarz X GPS. Jsou z odolné oceli v černé barvě, displej kryje Gorilla Glass sklíčko. Tyhle chytré hodinky jsou ideální pro aktivní jedince – díky vlastnímu GPS senzoru ani nemusíte brát telefon, data synchronizujete klidně až po výletě. Umí zaznamenat rychlost, takže vám pak poskytnou nejen trasu, zdolanou vzdálenost a čas, ale i vaše průměrné tempo na kilometr. Trasu vám zobrazí i displej hodinek, pohodlnější a podrobnější data si můžete prohlédnout po synchronizaci s telefonem. A pokud chodíte na výlety opravdu často, oceníte i funkci hodinek Smartomat Squarz X GPS počasí – ta zobrazuje lokaci, teplotu, oblačnost, vlhkost i směr a sílu větru.

ARMODD Silentwatch 3 černá

Udělá mu radost vzhled klasických hodinek, které nabízejí spoustu chytrých funkcí? Všestranné chytré hodinky ARMODD Silentwatch 3 nabízejí unikátní kombinaci estetiky a funkčnosti. Přímo na hodinkách vidíte údaje volajícího a zprávu si můžete ihned přečíst, aniž byste museli vytahovat telefon z kapsy. V mobilní aplikaci si podle svých preferencí nastavíte, na co vás mají hodinky upozorňovat. Aplikace zobrazuje denní statistiky vaší aktivity včetně ušlých kroků, kilometrů, spálených kalorií a měření spánku. Hodinky tak pomůžou se zdravým životním stylem – nastavit lze až 8 konkrétních sportovních aktivit, senzory  ARMODD Silentwatch 3 se pak postarají o měření tepu, orientační měření tlaku a saturace kyslíku v krvi.

Hledáte dárek pro elegána, který se nebojí proběhnout venku ani za deště? Stříbrný fitness náramek Smartomat Silentband 2 kombinuje kvalitní ocel a sklo, řemínek z hladkého pletiva se přizpůsobí každému zápěstí. Ciferník nabízí pět variant, mezi kterými jsou ručičkové i digitální. Na ciferníku se zobrazuje aktuální čas, datum, den v týdnu a počasí. Díky denním statistikám ušlých kroků, spálených kalorií a délce spánku lze průběžně sledovat zlepšování kondice a dodržování zdravého životního stylu.

Potěší také funkce Najdi telefon, která v dosahu Bluetooth spojení odhalí, kam mobil zapadnul, chytrý fitness náramek Smartomat Silentband 2 ale i bez telefonu zobrazí notifikace – právě volající hovor nebo nově příchozí zprávy, což oceníte, hlavně když nemáte mobil pořád v ruce.

Abyste spolu ladili…

Společným dárkem jí nebo jemu dáte najevo i všem v okolí, že k sobě patříte. Navíc můžete porovnávat, jak jste na tom s každodenními aktivitami a kdo co děláte pro svoje zdraví. Vybrat si můžete ze zvýhodněných partnerských setů, přímo ušitých na míry valentýnskému svátku zamilovaných.

Chcete mít oba všestranné elegantní chytré hodinky Smartomat Squarz 8 Pro? Vyberte si set – buď oboje hodinky 1+1 Squarz 8 Pro ve stříbrné barvě, nebo (abyste si je nepletli), můžete zvolit 1+1 v černé a růžové.

Dáváte přednost velikému kulatému displeji a co nejnižší hmotnosti? Set 1+1 Smartomat Roundband 2 je tu pro vás, jedny hodinky v černém, druhé v růžovém provedení.

Zvýhodněný set Smartomat Silentband 2 stříbrná a černá

A pro vyznavače jednoduché elegance je tu zvýhodněný set 1+1 Smartomat Silentband 2 černá + stříbrná. Tak kterou barvu si vyberte vy – dáte přednost univerzální černé, nebo vás více zaujalo stříbro?