Recenze: Chytré pánské hodinky ARMODD Silentwatch 4 Lite

Proč chtít právě tyto chytré hodinky od české značky ARMODD? Dnešní recenze je věnovaná čistě jen jim. Dozvíte se o nich vše podstatné na jediném místě. 

Pánské chytré hodinky ARMODD Silentwatch 4 Lite nabízí svěží design a chytré funkce, které byly navrženy speciálně pro muže a jeho životní komfort.

ARMODD Silentwatch 4 Lite video from ARMODD.CZ on Vimeo.

Silentwatch 4 Lite jsou u nás aktuálně k dostání v provedení:

Materiál a provedení hodinek

Hodinky ARMODD Silentwatch 4 Lite jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli a vyznačují se precizně hladkým povrchem. Jejich plně dotykový kulatý displej, který kryje odolné sférické sklo, je dobře čitelný i na přímém slunci a má dobré pozorovací úhly. 

 Armodd Silentwacth 4 Lite z boku

Na boku hodinek naleznete tři funkční tlačítka, která uživateli jednak usnadní pohyb v menu, a jednak zpřístupní zrychlení některých funkcí.

Uživatele zajisté potěší i možnost výběru z různých druhů řemínků. Kromě řemínku silikonového, který najdete v každé krabičce, jsou v nabídce také kožené nebo kovové varianty. Každý z nich se přitom perfektně přizpůsobí zápěstí vaší ruky. Řemínek vyměníte snadno pomocí vycvakávací osičky.

Design dle vlastních představ

silentwatch-4-lite_05d

Nejen řemínky, ale také vzhled displeje si může uživatel do značné míry přizpůsobit. Hodinky totiž nabízí širokou škálu ciferníků. Ty základní se nachází přímo v hodinkách, rozšířená nabídka pak v mobilní aplikaci DaFit. V případě, že by základní ani rozšíření nabídka nestačily, lze si v aplikaci vytvořit ciferník z vlastní fotografie.

Propojení s mobilní aplikací

Chcete-li využívat potenciál hodinek ARMODD Silentwatch 4 Lite naplno, je třeba jejich propojení s mobilní aplikací DaFit. V té můžete jednak provádět různá nastavení, a jednak zobrazovat výsledky funkcí, které tyto hodinky nabízí. Funkční jsou s operačními systémy Android i iOS.

silentwatch-4-lite_07

Mobilní aplikace DaFit je stejně jako samotné hodinky plně lokalizována do češtiny, a tudíž se v ní snadno zorientujete. Pokud by vám tato jazyková varianta nevyhovovala, zvolíte si v aplikaci jednoduše jinou. Její ovládání je velmi intuitivní.

Co ARMODD Silentwatch 4 Lite umí?

Naprostou samozřejmostí je upozornění na příchozí hovory, textové zprávy či notifikace z vybraných aplikací. To, jaké notifikace si přejete dostávat, nastavíte opět ve výše zmíněné aplikaci DaFit.

silentwatch-4-lite_01

Těšit se ale můžete i na celou řadu doplňkových funkcí, jako jsou funkce najdi můj telefon, počasí, stopky, budík, dálková spoušť fotoaparátu telefonu, či možnost ovládat hudební přehrávač v mobilu. Nechybí ani jednoduché hry, které vám v případě potřeby pomohou zkrátit dlouhou chvíli.

Za zdravý životní styl

Jste-li vyznavači zdravého životního stylu a hledáte spolehlivého parťáka, který vás bude každý den motivovat, pak jsou hodinky ARMODD Silentwatch 4 Lite přesně pro vás.

2019-4_85550a5271c09a14fb886659c216b9b

Hodinky dennodenně zaznamenávají vaši aktivitu – ať už jsou to ušlé kroky či kilometry, spálené kalorie, nebo také délka a kvalita spánku. To vše budete mít díky přehledným statistikám v mobilní aplikaci pod kontrolou.

Díky nabídce z 8 sportovních režimů můžete svou fyzickou aktivitu razantním krokem posunout na komplexnější úroveň. Kromě základní chůze a běhu si můžete vybrat třeba také plavání, jízdu na kole, švihadlo a další.

silentwatch-4-lite_04

Přehled budete mít také o své fyzické kondici, neboť hodinky mimo jiné zvládají i měření vašeho aktuálního stavu – orientačního krevního tlaku, tepové frekvence a saturace kyslíku v krvi. U srdečního tepu si navíc můžete zapnout měření kontinuální, kdy hodinky budou sledovat váš tep po celý den. Po každém měření se výsledky ihned synchronizují s mobilní aplikací.

Pomocník s výdrží pro každou příležitost

Pánské chytré hodinky ARMODD Silentwatch 4 Lite se hodí pro každou příležitost. S koženým či kovovým řemínkem můžete klidně vyrazit do společnosti, s řemínkem silikonovým pak za sportem.

 silentwatch-4-lite_06

Při běžném používání vydrží nabité až 3 dny, v režimu stand-by pak až 15 dní. Nikdy vás tak nenechají na holičkách. Takže prostě ideální dárek, že? 

Hledáte-li hodinky s chytrými funkcemi, líbivým designem a skvělým poměrem ceny a výkonu, pak jsou hodinky ARMODD Silentwatch 4 Lite jasnou volbou.

armodd-panske-hodinky